İstanbul Avcılar iPhone Tamir Servisi

                VTS Teknik olarak, hem bireysel hem de kurumsal teknik servis hizmetlerimizi tüketiciler ile buluştururken, işyerlerinde yer alan tüm tablet cihazlarınız ya da şirket telefonları için Avcılar iPhone servisi hizmetlerimizi sürdürmeye davam ediyoruz.

                Biliyoruz ki pek çok şirket kendi bünyesinde iPhone ya da Samsung şirket telefonları kullanırken, darbe ve düşmelere karşı ekran değişimleri ihtiyaçları bulunmaktadır. Bu da diğer teknik servisler dahilinde güvenli hizmetler olmaması dahilinde maalesef yeni ürünler satın alınmak zorunda kalınmaktadır. Daha ekonomik bir işlem yapabilmek ve bu hizmetlere profesyonel olarak ulaşabilmek için; Avcılar iPhone ekran değişimi hizmetlerimize göz atabilirsiniz.

Hizmetlerden nasıl yararlanıyoruz?

                Elbette ki daha önce bizler ile çalışmadıysanız bu konuda bazı bilgilere sahip olmanız önemlidir. Örnek olarak; Avcılar iPhone dokunmatik değişimi hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız 3 farklı seçeneğiniz var.

  1. Merkezimize gelin
  • Eğer ki vaktiniz var ve teknik detaylar hakkında daha iyi bilgi sahibi olmak istiyorsanız, merkezimizi ziyaret ederek, detaylı bilgileri teknik ekip çalışanlarımız ile görüşebilirsiniz. Yine parça değişimleri ve fiyatları hakkında da bilgilere ulaşarak, daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.
  1. Bizler ile iletişime geçerek, hizmetleri adresinize talep edin
  • İkinci bir seçenek olan bu seçenek, daha çok tercih edilmektedir. Ev ya da iş yerlerinize gelerek, sizlere sunulan teknik hizmetleri ile Avcılar iPhone tamiri adreslerde gerçekleştirmekteyiz.
  • Teknik ekip ve ekipmanlarımız ile birlikte kendi araçlarımız ile hizmetleri evlerinize getirerek, sizlerin de kontrolleri dahilinde değişim işlemlerini tamamlamaktayız
  1. Cihazlarınızı teslim alalım
  • Ev ya da iş yerleriniz bu işlemler için müsait değil se, cihazlarınızı teslim alabilmemiz üzere, İstanbul Avcılar iPhone ön cam değişimi, ekran ve dokunmatik değişimleri yaptırmak için bizlere ulaşabilirsiniz.
  • Bizlere adres ve iletişim bilgileriniz ile birlikte yaptığınız talep üzerine, cihazlarınızı ev ya da iş adreslerimizden teslim alarak merkezimize getirmekteyiz
  • Merkeze gelen cihazlar, sorunun durumuna göre aynı gün içerisinde ya da sıvı temasları sorunlarında 3 ile 7 gün aralığında çözüme kavuşturularak kullanıcısına tekrar teslim edilmektedir
  • Bu teslimat işlemlerinde ise daha güvenli olması adına kendi ekip çalışanlarımızdan destek almaktayız ve kargo firmalarını tercih etmemekteyiz.

İPHONE 11 PRO TAMİR SERVİSİ

iPhone Ekran Tamiri
iPhone Ekran Tamiri